Acht ondernemers maken vanaf 4 juli megaterras op Zaailand

Zaailand terras

Het liet even op zich wachten, maar het enorme terras op het Zaailand gaat eindelijk door. Acht lokale horecatenten zetten samen in totaal honderdvijftig stoelen op het centrale plein. Op 4 juli kun je er voor het eerst terecht.

De plannen voor een gezamenlijk terras op het Zaailand bestonden al even. Zulke plannen moeten eerst echter altijd even over wat drempels getild worden, voordat er ook echt wat schot in de zaak komt. Dat schot is er nu gekomen en de kogel is door de kerk. 4 juli kunnen we op het megaterras biertjes drinken en snackjes eten.

Samenwerking zeven partijen

zaailand terras
Dit moet het worden

Het terras is een samenwerking tussen in ieder geval acht partijen. Grandcaf√© Z, Lazy Lemon, Doppio en het nieuwe In De Brouwerij zijn de toko’s van rond het Zaailand. De plekken zonder eigen terras die ook aansluiten, zijn De Doelebar, De Ouwe Stoep en De Kantelaar. Vreemde, maar zeker weten lekkere eend in de bijt is dan nog de FEBO.

Je hoeft straks niet te kiezen aan welk tafeltje je gaat zitten, of na te denken over welk stoeltje bij welke horeca hoort. Alle tafeltjes hebben lekker dezelfde kaart en de ondernemers doen alles samen. Wel zo handig voor de mensen op het terras en achter de schermen wordt de inzet en opbrengst dan weer zo eerlijk mogelijk verdeeld.

Nou, kom maar op met die 4 juli!