Zeefdrukkers van Cowboy Killers zoeken ramen in binnenstad

Heb jij nog een groot raam in de binnenstad beschikbaar? Dan wil het Leeuwarder zeefdrukcollectief Cowboy Killers daar graag een kunstwerk van maken.

Er staan nogal wat winkelpanden leeg in de binnenstad. Ideaal om iets leuks mee te doen, vinden de Cowboy Killers. Met het project WINDOWLICKER willen ze hun stempel zetten op de ramen van twaalf panden.

Want een doorzichtig stuk glas is immers doodsaai. Vooral van pand dat al een tijdje leeg staat. Dus waarom zou je er niet een zeefdruk op laten zetten van een echte kunstenaar? Daar knapt elk raam van op.

Een troosteloos uitzien pand veranderd zo in een culturele trekpleister, zeggen ze zelf. En ook dat het een project is dat bijdraagt aan een positieve spannende uitstraling van de binnenstad. Ja, het is CH2018 he. Dan krijg je dat soort taal.

Wie heeft er nog een raam

windowlicker op je raam door cowboy killers

Zomaar wat WINDOWLICKER op je raam.

Mooie praatjes of niet, het blijft een briljant idee. Alsof de binnenstad vol oude verlaten sloopauto’s staat en dat je die dan maar gebruikt als bloembak. Het wordt er echt alleen maar leuker op, zo.

Dus je zou denken dat de Killers van de Cowboys geen moeite zouden hebben om geschikte ramen te vinden voor dit meesterlijke project. Nou, wel dus. Pandeigenaren staan blijkbaar niet te springen om wat culturele spanning op hun ruit.

Superflauw, maar ja. Het is een vrij land en je kunt die lui niet dwingen om hun raam aan de kunst te schenken. Dus doen de Cowboy Killers nu een oproep aan de Mienskip van 058. Jahaaaa, daar issie weer: 2018!

Window je eigen licker

windowlicker cowboy killers

Als jouw raam in de binnenstad een formaatje herenhuis heeft en je wilt er mooi stuk opvallende kunst op, dan neem je contact op met Kim van de Popfabryk en die regelt de rest. Dikke bonus, je raam komt in een boek en je hoeft er verder eigenlijk bar weinig voor te doen.

Meer weten over de zeefdrukkende bazen van de Cowboy Killers? Klikkerdeklik hierzo. Die gasten maken serieus mooi spul. Dus doe even helemaal mienskip en maak van je raam een kunstwerk.

Ga het gesprek aan ( comments)