Yoghurt Farm opent op de Kelders – nieuwe hotspot voor frozen yogurt en meer?

Leeuwarden wordt steeds hipper. Net zoals Frozen yoghurt. De komst van de Yoghurt Farm over drie weken op de Kelders moet dan ook wel een succes worden.

Je kunt straks bij de nieuwe winkel terecht voor bevroren yoghurt, in alle varianten en smaken, maar ook voor koffie en smoothies. Maar het gaat vooral om frozen yoghurt. Met bulten vers fruit of goede chocolade. Volgens de Facebookpagina heeft Yoghurt Farm eigenlijk alles voor de goede start van de dag. Zelfs voor de mensen die trek hebben en niet zo van de zuivel zijn. Er worden namelijk ook ouderwets broodjes gezond verkocht.

Of met ander beleg, dat kan ook. Voorlopig is dit alle informatie. Er is al wel een Facebookpagina met lekker makende foto’s. En er is een website, maar daar wordt nog volop aan gesleuteld. Helaas hebben we verder nog niemand kunnen contacten. Het pb’tje staat uit. Wel maakt de website duidelijk dat studenten tien procent korting krijgen. Altijd goed.

Uitgelichte afbeelding is geleend van Winkels Leeuwarden. Zie hieronder hun post op Facebook.

Opgelet! Over drie weken opent er een nieuwe hotspot op de Kelders: Yoghurt Farm! Hier kun je vanaf 1 juni je frozen yoghurt, koffie en smoothies scoren. Tellen jullie mee af?

Geplaatst door Winkels Leeuwarden op woensdag 10 mei 2017

Ga het gesprek aan ( comments)