WIN! Kaarten voor Welcome to the Village

Welcome to The Village gaat als een speer. En terecht: vorig jaar uitverkocht en de titel voor Beste Muziekfestival van 2013 gewonnen. Nu is de dagindeling van het festival bekendgemaakt met flinke namen en dat is reden om kaarten weg te geven!

Zo staat Balthazar als headliner op vrijdag met onder andere Thomas Azier, Moss, John Coffey en Patchanka. Hoofdact op zaterdag is De Staat, maar Coely, Daniel Norgren, Daryll-Ann, Satellite Stories en nog een rits aan bands treden ook op.

Zondag is de dag van Band of Skulls, The Jezabels, Tim Knol, Russkaja en de rest. Klik hier voor een link naar het volledige programma.

En, en, en, en, en, muzikanten opgelet: je kunt een plek op het festival winnen door de bandcontest die Welcome to the Village met 3FM doet. Klikkerdeklikhier.

Win kaarten Welcome to the Village

Suksawat mag maar liefst zes kaarten weggeven voor het tofste meerdaags open lucht-muziek-en-kampeer-spektakel van Leeuwarden en hele ruime omgeving, Twee voor vrijdag (18 juli), twee voor zaterdag (19 juli) en twee voor zondag (20 juli).

Welcome to the Village kaarten

De dagkaarten worden inmiddels schaars, want WttV heeft een daar maar een beperkt aantal van in de verkoop. De zaterdagkaarten zijn bijvoorbeeld al bijna uitverkocht door de flinke toeloop na de bekendmaking van de (bijna) laatste namen.

Selfie met meeste likes wint

Drop hieronder via Facebook een originele selfie in de geest van Welcome to the Village. Om je op weg te helpen: een plek waar je vooraf al heimwee naar hebt.Maar het mag ook anders, als het maar leuk is en likes oplevert en iets met WttV is.

Tot woensdag, 21 mei, 23:57 uur kun je de selfies plaatsen via Facebook, naar ook tweeten met #Selfie4wttv of heel ouderwets mailen. Donderdag 22 mei pleuren wij alle foto’s op onze Facebookpagina en dan begint de grote like-sprokkel-wedstrijd.

De selfie die op zondag 25 mei, 14:30 uur de meeste likes heeft, wint twee dagkaarten. Gaarne, en eigenlijk bittere noodzaak en dus gewoon een klemmend verzoek: bij de selfie aangeven welke dag je voorkeur heeft.

Ga het gesprek aan ( comments)