Wie wint de 058’s got talent award?

058's got talent

Lijstjes. Het einde van het jaar bestaat al-tijd uit lijstjes. Vooral oninteressante lijstjes. Laat het nu toevallig zo zijn dat Suksawat vanaf het begin een vette showcase van Leeuwarder talent heeft opgebouwd. Want 058’s got talent. En dan hebben we het over jonge mensen die nieuwe scenes bouwen, prachtige dingen maken of gewoon hele vette skills hebben.

Daarom geven we zelf ook maar een award weg. Voor uw gemak hebben we een voorselectie gemaakt, anders was het niet te doen. Ziehier de eenentwintig kanshebbers voor de échte talent award: de 058’s got talent award 2012

Stefan Sloot, Cannibal Monkey, Marcel Staats, Big Black Mariah, Dani’el van den Berg, Joost Biesheuvel, Ruben van Vliet, Snoet & SmoelSväva, Daily Bread, Hyperactief, RBxBA, The Flying Trashcans, Maask, The Future’s Dust, Nom de Plume, Cosmic U, Smack the Apple, Zardy de Haan, Joris Kalma en BlackboxRed.

Stemmen kan tot 30 december, 23:59:59 uur. Iedereen kan op vier favorieten stemmen. Degene met de meeste stemmen wint. De prijs, die uiteraard minder belangrijk is dan de titel, wordt nog uitgebreid en bekend gemaakt in de week voor 30 december.

Ready? GO!

Attentie aan de nerds onder de fans: alle stemmen van anonieme proxies tellen NIET mee. Heel vaak stemmen op je favoriet werkt dus niet bepaald in je voordeel.

*UPDATE: op Oudejaarsdag om 14:00 uur maken we de winnaar bekend via de site.

 

POLL GESLOTEN

 

Ga het gesprek aan ( comments)