Welkom in een andere wereld- 360º foto’s en video

psy-fiWelkom in een andere wereld. Een felgekleurde wereld. Een wereld waarin alle ellende even weg is. Waar je vrij bent om te zijn wie jij bent, te doen wat op dat moment goed voelt en te bewegen zoals je wilt bewegen. Niemand die oordeelt. Niemand die je raar aankijkt. Iedereen omarmt je. Welkom op Psy-fi.

De kaart van het festivalterrein is vreselijk onoverzichtelijk, en stiekem denk ik dat dat met opzet is gedaan. Je moet er gewoon verdwalen om alles te zien en alles mee te maken.

Want het hele terrein zit vol verrassingen. Kunst, prachtig versierde bossen die er overdag al mooi uitzien, maar ’s avonds nog veel mooier zullen zijn. Verstopte stages, en tentjes overal. De sfeer doet denken aan een noordelijke, veel kleinere variant van Burning Man. Net als de mensen.

Iedereen draagt waar hij zin in heeft. Van wijde broeken tot helemaal naakt, van gewoon shirt en spijkerbroek tot compleet gebodypaint: het maakt allemaal geen fuck uit. Draag wat je wil, draag waar jij je lekker in voelt, je merkt het aan iedereen op het terrein.

Hetzelfde geldt voor je dansmoves. Of het gebrek daaraan. Wat je ook wilt doen, doe waar je je goed bij voelt. Met of zonder drugs. Het is allemaal prima.

Omarm Psy-fi

Voor iedereen die ooit nog zit te zeuren: kijk nou toch. Deze magische wereld, daar willen mensen duizenden kilometers voor reizen. Leeuwarden is de plek om te zijn op dit moment voor meer dan 10.000 mensen uit diverse landen.

Omarm dit.

360 graden bewegende beelden

We hebben een aantal 360 graden shots voor je. Kun je zelf even rondkijken bij mainstage.

360 graden foto:

Post from RICOH THETA. – Spherical Image – RICOH THETA

En een 360 graden filmpje:

En nog meer stilstaande beelden van deze andere wereld
Psy-fi

Psy-fi

Psy-fi

Psy-fi

Psy-fi

Psy-fi

Psy-fi

Psy-fi

Psy-fi

Psy-fi

Psy-fi

Psy-fi

Psy-fi

Psy-fi

Psy-fi

Psy-fi

IMG_8274

IMG_8300

IMG_8327

IMG_8331

IMG_8334

IMG_8379

IMG_8383

IMG_8408

IMG_8430

Door Annemarie Lindeboom
Beelden door Jeroen van de Bovenkamp

Ga het gesprek aan ( comments)