Welcome to The Village genomineerd als beste festival van Nederland

Welcome to the village beste festival

Elke Leeuwarder weet al langer dan Welcome to The Village een van de tofste feestje ooit is. Dit jaar is het evenement op de Groene Ster genomineerd als beste festival van Nederland.

Festivaldirecteur Bianca Pander is logischerwijs hartstikke blij met het lijstje waar het Welcome to The Village in terecht is gekomen. “Het is vooral te gek omdat dit van collega’s in de branche komt,” zegt ze.

Die collega’s waar ze het over heeft, zijn de leden van de VNPF, ofwel de Vereniging Nederlandse Poppodia en Festivals. Allemaal rasechte podiumdieren met verstand van het wereldje.

“En hun motivaties om juist ons te nomineren zijn ook heel mooi,” zegt Bianca verder. In de aankondiging wordt WTTV geroemd vanwege hun gezonde, sterke en vrolijke organisatie en omdat het zo duidelijk een beter leefklimaat in Nederland nastreeft.

Uitslag op Eurosonic

Als we even koekeloeren naar de concurrentie, wordt het nog een pittige kluif om de nominatie te verzilveren. Lowlands, Into The Great Wide Open en het iets minder bekende WOO HAH! in Tilburg staan ook op hetzelfde lijstje.

Of Welcome to The Village er met zo’n IJzeren Podiumdiertje vandoor gaat, zien we op 20 januari, tijdens de uitreiking op Eurosonic Noorderslag. Wij beginnen alvast met juichen. Als je lief bent, feliciteer je ze alvast op hun Facebook.

Holy Cow! We zijn door onze vakbroeders bij het VNPF genomineerd als beste festival!!!! En dat tussen de reuzen Lowlands…

Geplaatst door Welcome to The Village op donderdag 30 november 2017

Ga het gesprek aan ( comments)