Vetste penthouse van Leeuwarden te koop

Penthouse Amicitia te koop

In Leeuwarden is het machtig wonen. Een van de mooiste stekjes is het penthouse in Amicitia, het moderne gebouw midden in de stad. Goed nieuws, die staat nu te koop.

Nadeeltje, je moet even een miljoentje meenemen naar de makelaar. En twee ton. En oké, tachtigduizend euro. Peanuts voor de Zuckerbergjes onder ons.

Voor dat dikke miljoen heb je ook wel wat. De bovenste verdieping van het golvende gebouw is helemaal van jou en je kunt zelfs een rondje lopen om je nieuwe osso.

Over dat rondje doe je ongeveer anderhalf uur, want je totale woonoppervlakte is niet minder dan 240 vierkante meters. Oftewel tien keer een comfortabele studentenkamer. Wat moet een mens met al die ruimte?

Nou, een meesterlijke slaapkamer van vijfenveertig vierkante metertjes hebben, bijvoorbeeld. Een beest van een badkamer ook. En een huiskamer die de helft van het woonoppervlak is.

Nieuw hoofdkantoor Suksawat

Penthouse Amicitia

Wat een ruimte!

En het uitzicht. Jongens, dat is wel heel erg mooi, heur. Leeuwarden ligt er aan je voeten. We zouden het wel als nieuw kantoor willen hebben. Mooi centraal gelegen, ideaal voor onze escapades.

Af en toe zouden we dan een feestje geven met de Liwwadders die de afgelopen tijd in het nieuws waren geweest. Op het balkon van ons eigen penthouse, terwijl op straat het stadse leven doordendert, zouden we glazen Moët tegen elkaar aanslaan en proosten op de komende tijd.

Zucht en ach ja. Zo succesvol zijn we nog niet. Kan nog wel even duren, ook. Dus gooien we nog een paar stuivers in de spaarpot en dromen weg bij de foto’s die we vinden op Funda.

uitzicht penthouse amaicitia

Dat uitzicht, though.

Badkamer penthouse

Kan een badkamer strakker zijn dan dit?

Penthouse Leeuwarden uitzicht

De Liwwadder schemer kan niet mooier.

 

Ga het gesprek aan ( comments)