Dronken gast raakt sleutels en telefoon kwijt aan veegwagen

neergeschoten

Dronken grappen en grollen, wie kent het niet? De gevolgen zijn niet altijd even leuk. Zoals bijvoorbeeld je sleutels en telefoon kwijtraken aan een veegwagen van de gemeente bij het Ruiterskwartier.

Na een avondje stappen, denken twee gasten zondagochtend grappig te zijn. Ze gaan voor een veegwagen van de gemeente liggen bij het Ruiterskwartier, zo schrijft Ons Leeuwarden. De veegwagen stopt. Nadat de boys zijn opgestaan gaat de gemeentewerker natuurlijk gewoon door met de arbeid.

Sleutels en telefoon kwijt

Zoals een goed dronken dropje eigen is, raakt één van de jongens zijn sleutels en telefoon vallen. Deze worden gelijk opgeveegd. Paniek natuurlijk! Na een oververhitte woordenwisseling tussen de jongens en de bestuurder van de veegwagen moet de politie aan te pas komen om de boel de kalmeren.

Lekker je shit uit de vuilnis vissen

De jongen van wie de sleutels en de telefoon zijn, moet midden op straat zijn shit uit de veegwagen vissen. Ja, natuurlijk moet ‘ie het zelf doen. Aan wie anders deze schone taak? Uiteindelijk komt alles goed. Hopelijk heeft die boy wel even goed gedoucht na afloop.

Ga het gesprek aan ( comments)