Vecht de Koude Kroegenoorlog uit in de leukste kroegen van Leeuwarden

Koude oorlog Leeuwarden
Voor Sparta en de Kantelaar!

Your local kroegjes go crazy! Heb jij zin om een middagje met je vrienden een koude oorlog te spelen in je favoriete kroegen? Café de Kantelaar has got your back. Op 16 februari mogen jij en je vrienden jullie verloren jeugd inhalen bij de Koude Kroegenoorlog.

”Een warme spelletjesdag met je vrienden in de kroeg.” Zo staat het geschreven op de poster en zo zal het zijn. Café de kantelaar, Scooters, de Ouwe Stoep, Kelder 65, café de Prins-H, Double B (Ja, die van die fucking lekkere hamburgers),De Friesche Club en Café de Rus hebben de handen ineengeslagen en gaan ervoor zorgen dat jij een super leuke middag hebt.

Jaja, hoe dan?

wc borstel kroegen tocht

Nou, met een verzameling idote spellen! Maak je borst(en) maar nat en maak je gereed voor een felle strijd tussen de aangemelde teams. Doe je uiterste best met WC-borstel-werpen, pingpongbal blazen (Internet zegt dat het makkelijk is en voor beginnende drinkers, dus helemaal mooi). Ook kun jij je even Usain Bolt voelen tijdens de Bierkrat Run. Hiephoi!

Dit is nog maar een greep uit de spelletjes die jij en je vrienden gaan spelen. Bovendien wordt er een echte strijd gevoerd. Want als jij en je team de allerbeste kroegspelers zijn kun je toffe prijzen winnen. Altijd mooi, prijzen.

Kost dat en verdere dingen

Koude kroegenoorlog Leeuwarden

Deze Koude Kroegenoorlog kost een tientje. Maar dan krijg je ook echt waar voor je geld. Je speelt namelijk niet alleen spelletjes voor dat bedrag, maar je krijgt ook nog eens eten. En aangezien Double B en de Friesche Club mede-organisatoren zijn kan dat nooit tegenvallen.

Bovendien is er ook nog een heuse afterparty in de Kantelaar. Zit er allemaal bij in. Gegarandeerd een mooie dag denken wij zo.

Heb je nou zin gekregen om een dagje een koude oorlog in de kroeg te voeren? Meer informatie over het event en over het opgeven van je team vind je hier.