Vanavond ijskoude IepnUp Live over schaatsverhalen

IepenUp Live 03/01/18: Schaatsverhalen

Kom op 3 januari a.s naar de smûkste nieuwjaarsborrel van Fryslân: IepenUp Live: Schaatsverhalen in Neushoorn Café in Leeuwarden.

Bekende schrijvers, dichters en sportjournalisten dragen voor uit eigen werk. Met o.a. schaatscoach Jillert Anema, schrijver Kees ’t Hart, dichter Tsead Bruinja en vele, vele anderen. Plus een gratis Beerenburgje, snert én dweilorkest.

https://www.facebook.com/events/403142560119255/

Geplaatst door iepenUP op woensdag 27 december 2017

Vanaf 1 januari is de talkshow IepenUp elke woensdag mee te maken in de Backstage van Neushoorn. Kun je gewoon aanschuiven. Vanavond gaat het over schaatsverhalen.

Weet je wat we nooit meer hebben? De Elfstedentocht. Je kunt over het klimaat lullen wat je wilt, ontkennen dat elke winter steeds wat warmer voelt is er niet meer bij.

Ja, het zal nog wel eens vriezen hier en daar, maar of het genoeg zal blijken voor een ritje langs de elf Frieze steden… Ach. Wat we nog wel hebben over die koude oude tijd, zijn de verhalen.

Deze woensdagavond, terwijl er een knoepert van een storm over onze laaglanden raast, heb je de mogelijkheid om lekker lui naar deze schaatsverhalen te luisteren tijdens de eerste IepenUp van het jaar.

Gratis snert en beerenburg

iepenup live schaatsverhalen

Tuurlijk, met deze grauwe lucht, idiote wind en liters regen heb je weinig motivatie om de deur uit te gaan. Waag je toch deze barre tocht naar Neushoorn, krijg je als opwarmertje een bak snert en een beerenburgje.

En daarna zit je dus samen met andere schaatsliefhebbers lekker te chillen en luister je naar mensen die er verstand van hebben. Een soort nieuwjaarsborrel, zo zou je het kunnen zien.

De aanwezige namen zijn best tof. Wil je weten hoe en wat, check het event dan hier. Trouwens, de entree is helemaal gratis. Aan het begin van het jaar wel een fraaie bonus.

Ga het gesprek aan ( comments)