Vanavond GRATIS STAMPPOT

 

Ja! Wij van Suksawat geloven in Culturele Hoofdstad 2018. Want Leeuwarden is ooit wat weest, en zal ook zeker een heleboel wurde. En dat wut alleen maar een heleboel als we kijken naar kansen in plaats van onmogelijkheden. Kijk alleen al naar al dat talent dat we in onze stad hebben. En in welke andere stad kun je nu met iedereen gratis stamppot eten en een gratis biertje drinken?

Leeuwarden 2018 roept op om te komen, want: ‘massa heeft impact’. Hou die centen op zak en bespaar je de afwas. Kom met je huisgenoten, gezin en buren vanavond overheerlijke Hollandse kost eten. Ze doen er nog een dikke rookworst bij ook. Het is crisis.

Kom vanavond om 17:30 uur naar de Harmonie voor gratis stamppot met worst. Betrouwbare bronnen hebben het ook over een gratis biertje, hoewel we die niet in de uitnodiging (1.0 alert) kunnen vinden. Bij de opening van het Zaailand kwamen er zo’n 14.000 Leeuwarders opdagen. Laten we vanavond proberen om de Harmonie vol te krijgen door de oproep op twitter en facebook te delen. Gratis eten laten we niet staan in tijden van nood, bovendien zijn we tenslotte Nederlanders. Tot vanavond!

* ze hebben het een beetje verstopt op deĀ website, maar voor gratis eten en een biertje willen wij ons uiteraard volledig belangeloos inzetten. Tot uw dienst!