Vanavond gratis soort van mini-festival in Neushoorn

horecabeleid Neushoorn

Nog last van Blue Monday en kwaad dat het nog lang geen weekend is? Kom vanavond dan naar Neushoorn. D’Drive zorgt er met 12 bands en 4 Dj’s voor dat je vergeet dat jij je het liefst als een burrito zou willen oprollen op de bank.

Het zou zomaar bij je voorbij schieten, maar het kon vanavond nog wel eens een dolle boel worden in Neushoorn. In totaal zijn er op dit D’Drive Live II zestien acts, dus voor jou zit er ook wel wat tussen. Ze komen natuurlijk allemaal van D’Drive zelf. Gaan, want met een beetje mazzel ontdek je de wereldster van morgen.

Het feest begint om 19.00 uur. Dan kan je in de backstage luisteren naar vier bands met een zelfgeschreven repertoire in verschillende stijlen. Dat kan natuurlijk van alles zijn, maar ongetwijfeld best tof.

Vanaf 19.15 uur kun je ook in de Arena terecht waar je kunt luisteren naar eerstejaars studenten van de opleiding Artiest Muziek. Deze toppers hebben zich tien weken lang in het zweet gewerkt om een set met eigen composities in te studeren zodat jij vanavond deadlines, schoonouders, tentamens of gewoon het leven weg kunt dansen.

Dj’s! Het kan niet op

Het Neushoorntje wordt ook nog even een heuse DJ Area. Een groep DJ’s laat horen wat ze tijdens hun ‘Roadtrip to Berlin’ hebben ontwikkeld. Een soort van stage/schooluitje/muziekreis was dat. Jeej, verrassing! De DJ’s worden afgewisseld met nóg meer D’Drive bands. Het kan niet op.

Je psychedelische afsluiter van de avond is Ganos Lal. Dit is een vierpersoons psychedelische stonerdoomband uit Leeuwarden en de headliner en afsluiter van de avond. Laat je meevoeren op hun zware, groovy riffs en vervormde vocalen en zweef daarna dip-vrij naar je huis.

Hier vind je alle informatie van D’Drive Live II.