The Sound of Friesland: de muzikale battle voor scholieren

Vijf studenten van de minor Eventmanagement aan de Hanzehogeschool organiseren in samenwerking met Neushoorn ‘The Sound of Friesland’: Dé muzikale battle voor middelbare scholieren in Friesland.

26 Januari is het zover; dan nemen zeven muzikale talenten van verschillende middelbare scholen het tegen elkaar op om de felbegeerde titel ‘The Sound of Friesland’.

De deelnemers gaan de strijd met elkaar aan en zullen beoordeeld worden door een strenge, maar rechtvaardige jury en het publiek.

De deelnemers komen van vier verschillende scholen in Leeuwarden en Sneek, namelijk: Piter Jelles !mpulse, CSG Comenius Mariënburg, Montessori High School en Bogerman Sneek.

Bands zoals DJMARJS en OPI, zangeressen Marit van der Ploeg, Maaike Wijma, Danique Bercherer, Meike Bakker en drummer Jovanny Ritmeester showen deze avond hun talenten. Van pop tot drums, ze hebben het allemaal!

Denk jij: ‘Hé verrek; die ken ik! Of lijkt dit evenement je wat? Kom dan op 26 januari om 19:30 naar Neushoorn en geniet (gratis) van het opkomend talent!

Voor meer informatie en de laatste updates; check de Facebookpage of Instagramfeed!

Tekst: Detsje IJkema

Ook iets absurds, tofs, of grappigs te melden? Drop het op dumpjemeuk@suksawat.nl.

Ga het gesprek aan ( comments)