Temptation Island zoekt vrijgezelle verleiders – Leeuwarders, geef je op

temptation

Liwwadder casanova’s, meld je. Temptation Island is namelijk opzoek. Het programma heeft nog stellen en mannelijke verleiders nodig voor een nieuw seizoen.

Trash-tv? Nep? Ach, wat maakt het uit. Je kan zeggen wat je wil over Temptation Island, maar het programma gaat al jaren mee op de Nederlandse televee. Komt omdat het stiekem toch best wel leuk is, kijken naar andermans leed en gebroken hartjes. Om nog maar te zwijgen over de bloedmooie vrijgezellen. Die doen flink hun best, alles kan tenslotte kapot.

Verleiders gezocht

En terwijl het huidige seizoen nog in volle gang is, heeft castingbureau Multa Casting alweer een oproep de wereld in geslingerd: stellen en mannelijke verleiders gezocht. Jep, er komt nog een seizoen Temptation en daar zijn deelnemers voor nodig. Natuurlijk stelletjes die gek genoeg zijn om hun soms prille relatie op het spel te zetten, maar ook verleiders. Mannelijke, als we de oproep lezen.

Dus is ‘A shoulder to cry on becomes a dick to ride on’ jouw motto? Geef je dan vooral op. Je hebt tijd genoeg gehad om je tactieken te oefenen in de vele Liwwadder kroegen, het is tijd om die kunsten op nationale tv te showen!

Ken jij een echte verleider? Tag hem dan even in de comments op Facebook. Vindt ‘ie vast leuk.

Ga het gesprek aan ( comments)