Studenten bedenken van alles om mensen met elkaar te verbinden

Van een Bob Ross Workshop tot een Spelletjesavond via WokMe, je kunt komende week helemaal verbinden met je medemens. Studenten van NHL Stenden hebben van alles bedacht om jou en mij bij elkaar te brengen.

Huts, hier is een overzicht.

Online Speeddate

on date

In deze tijden is het lastig daten. Daar moet de online speeddate verandering in brengen. Tuurlijk is zoiets super awkward, maar ook daar is over nagedacht. Je krijgt gewoon een zooi leuke vragen en opmerkingen die je elkaar kunt voorschotelen, zodat je samen lekker ongemakkelijk kunt zijn. Ach ja, de liefde!

Online Filosofie

Log in en luister mee met een aantal lui die praten over de meer abstracte dingen des levens. Onze gok is dat het per Facebook Live wordt uitgezonden. Dus klik hier en wees er donderdagavond om 20:00 uur bij. To livestream or not to livestream, dat is immers de question.

You Never Wok Alone

wok me spel

Je bestelt samen bij WOK ME, krijgt ieder op zijn eigen adres het eten bezorgd en daarbij zit dan ook een spel. Vervolgens kun je dat spel dan via Zoom met elkaar spelen.

Geen idee welk spel het is. Dat maakt het extra spannend. En voor een tientje, inclusief ook nog een drankje, kun je dit morgenavond wel eens proberen. Opgeven doe je via de insta van WokMe.

Ik Hou Van Quarantaine

Ik Hou Van Holland, maar dan in Quarantaine. Een online spelshow voor je vrijdagavond, die je kennis test en prijzen uitdeelt. Welke kennis? Wat voor prijs? Geen idee! Dat houdt het spannend.

Wel kun je hier lezen dat het gaat om vijf rondes en dat het heel gebeuren een uurtje duurt. Nou, dat is precies lang genoeg.

Vanuit je Donkere Kamer

Dit is een online workshop over fotografie, gevolgd door een fotowedstrijd. Op 8 juni wordt dit dusdanig opgezet, dat jij je eigen donkere kamertje niet hoeft te verlaten om mee te doen. En je kunt nog prijzen winnen ook, waaronder een fotoshoot of fotoboek. Ideaal voor de thuisfotografen onder ons. Check hun insta voor meer info!

Bob Ross Schilderworkshop

Schilderen als Bob Ross, wie wil dat nou niet? Vast heel veel mensen, maar die mensen zijn sukkels. Bob Ross is een eindbaas en dus hoera voor deze workshop. Op de instagram lees je al hoe je je kunt voorbereiden op dit epische stukje skill-winst.

ONlympics

Sporten doen we allemaal thuis. Niemand ziet jouw geweldige workout en dat is zonde. ONlympics doet dat helemaal anders. Jij stuurt jouw unieke set oefeningen in en dan kun je nog wat winnen, ook. Volgen en zo via insta!

Raad je Rijk

Het meest sympathieke project komt op naam van Raad je Rijk. Een soort spelshow van een week, die de helft van de opbrengst uitkeert aan een goed doel. De andere helft is voor de winnaar van het spel. Opgeven en zo, hier.