Stem troon Game of Thrones naar Leeuwarden

Game of Thrones Leeuwarden

Altijd al op de troon van Game of Thrones willen zitten? Dit is je kans! Leeuwarden is genomineerd voor de heuse troontour. Stemmen mag, delen is lief.

Misschien heb je het al meegekregen, maar HBO doet een TroonTour door Nederland ter promotie van het vierde seizoen van Games of Thrones. De troon is onder andere al in Groningen en Amsterdam geweest. Vanwege succes wordt de actie verlengd en Leeuwarden is genomineerd.

Stem die troon naar Leeuwarden

De kans om met de legendarische troon op de foto te gaan in Leeuwarden. Maar er moet nog wel wat gebeuren, het is namelijk een verkiezing. Onze stad heeft concurrentie van nietszeggende en desolate plaatsen als Goes en Lelystad, maar ook van een metropool als Rotterdam.

Op moment van tikken zijn Rotterdam en Leeuwarden in een nek-aan-nekrace verwikkeld. Lwd staat met 29,43 procent van de stemmen op één. De dokwerkers volgen met 23,96 procent op de tweede plek. Ofwel 058 kan elke stem gebruiken en het lijkt Suksawat heel tof om op het station de troon te verwelkomen.

Als Culturele hoofdstad kan dit stukje televisiecultuur natuurlijk niet aan ons voorbij gaan. Daarom een oproep aan alle Suksawatters: klik hier en stem op Leeuwarden! Als beloning krijg je misschien wel de kans om jezelf te vereeuwigen op de troon der tronen. Volg ondertussen de #troontour op Twitter.

Vierde seizoen Game of Thrones

Het vierde seizoen van Game of Thrones draait om de voortdurende strijd tegen het continent Westeros. Carice van Houten speelt de rode priesteres Melisandre in de serie. Maar in seizoen vier debuteert ook nog een andere Nederlander: Michiel Huisman. Game of Thrones is elke maandag om 20:30 uur te zien bij HBO Nederland.

#TroonTour


Ga het gesprek aan ( comments)