STEK heeft nu een boot voor je borrel en barbecue

Stek Leeuwarden Boot

Een van de hippere stekken van de stad heeft zichzelf zojuist nog hipper gemaakt. Je kunt het eten en drinken van STEK nu nuttigen op een boot, zodat je de hele Prinsentuin lekker decadent vanuit het water kunt observeren.

STEK, zoals je wellicht weet, zit in dat superschattige brugwachtershuisje dat bij de Vrouwpoortsbrug hoort. Het is er vaak druk met Insta-mensjes die druk poseren met hun insta-waardige smoothies. Geeft verder niet, hoor. Want ook als je niet zo fotogeniek bent, is het hier prima vertoeven.

En mocht je nou niet tussen de influencers willen zitten, dat beroep is immers wel heel erg 2019, dan kun je tegenwoordig de hele STEK-ervaring (STEK-perience!) lekker op een boot krijgen. Naast het leuke gebouwtje ligt sinds kort namelijk een eigen sloep in het water. Een robuuste reddings-unit uit 1975. De droom van iedere maritieme klusser.

Borrelen op de STEK boot inclusief kapitein

stek sloep borrel
Beter borrelen doe je op een boot

Die is de afgelopen maanden opgeknapt, hoe vet, en is nu te huur voor jou en je vrienden/vriendinnen. Je moet wel even lappen, maar welbeschouwd is het ook niet heel duur. Drie uur borrelen op de boot kost je €45,- per persoon. Inclusief drank, fris en borrelhapjes. Nu, is het een beetje gezellig, dan sla je dat bedrag in een kroeg op het vaste land ook wel in 180 minuten achterover. En dan dobber je in dit geval ook nog op de Leeuwarder wateren, beter wordt het leven niet.

Behalve borrelen, kun je de boot van STEK ook gebruiken voor de high tea, of voor de barbecue. Alles krijg je trouwens ook nog inclusief kapitein, dus je hoeft je helemaal nergens zorgen over te maken. Recht zo, die gaat.

Wil je meer weten, dan kun je altijd even zelf checken door hierrrrr te klikkeren.