So you think you can PVDA?

url
 So you think you can PVDA? Heb jij wat nodig is om bij de PVDA te mogen? Heb jij hart voor de stad, gevoel voor politiek en een stevige persoonlijkheid? Heb jij de eigenschappen om een echte volksvertegenwoordiger te worden? Ben je bereid om alles op te geven (20 uur per week) voor gemeenteraadswerk? Kom dan auditie doen en misschien kom je wel op de kandidatenlijst.

In november van dit jaar vinden er vervroegde gemeenteraadsverkiezingen plaats in Leeuwarden. Deze verkiezingen vinden eerder plaats dan gemeenteraadsverkiezingen elders in het land omdat per 1 januari 2014 een nieuwe Gemeente Leeuwarden ontstaat. Daarom moet er bij het ontstaan van de nieuwe gemeente ook een nieuwe gemeenteraad zijn geïnstalleerd.

Dat betekent dat we binnenkort ook andere talentenjachten verwachten als The Voice of Groenlinks, VVD’s got talent en CDA’ers Springen.

Voor  So you think you can PVDA organiseert de PvdA op 7 februari om 20:00 uur in de raadszaal van het stadhuis een informatiebijeenkomst. Henk Jan Smits leden van de huidige fractie zijn aanwezig om informatie te geven over de gemeentelijke volksvertegenwoordiging.

Ga het gesprek aan ( comments)