Slagroom to the face bij D.E. Café

Pie Face Showdown

Komende vrijdag is het de Dag van de Slagroom! En omdat er daarvan ongeveer 80 liter per week doorheen gaat in ons café, vinden wij het tijd voor een eerbetoon aan deze guilty pleasure. Hoe? Met een heuse Pie Face Showdown battlemiddag! Dit hilarische spel staat (inclusief slagroom) vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur klaar op onze leestafel. Wie daag jij uit?

PS. Meedoen is gratis. Het herstellen van ontwrichte vriendschappen of familieverhoudingen onbetaalbaar.

www.facebook.com/events/1611590775568734/

Geplaatst door Douwe Egberts Café Leeuwarden op woensdag 3 januari 2018

Het is vandaag blijkbaar internationale slagroomdag. Hoe vier je dat? Door je vrienden slagroom in het gezicht te meppen. Kan gewoon bij D.E. Café.

Ze hebben er op het uiteinde van het Ruiterskwartier heel lang over nagedacht wat je nou moet met zo’n dag. De dames en heren barista spuiten er per week een liter of tachtig doorheen, dus kun je het ook niet zomaar voorbij laten gaan.

Dan kun je elke klant een toef slagroom kado geven. Je kunt ook het spel Pie Face Showdown halen en je klanten dat tegen elkaar laten spelen. Slagroom to the face!

Meedoen en zo

slagroom pie challenge DE

Een van deze fraaie koppies is straks nog witter.

Het spel staat nu voor je klaar en de regels zijn oersimpel. Op een plastic handje ligt wat wit goud. Door heel hard op een knop te meppen, versleep je het handje naar de buurt van je tegenstander. Je hoofd heb je ondertussen op een steuntje, zodat je mooi die slagroom kunt happen.

Hilarisch. Tenzij je verliest, want dan heb je een klont opgeklopt melkvet in je gezicht. Deelname kost niks, dus als je hier heel slecht in bent, heb je wél gratis slagroom. En dat is ook wat waard.

Het ding staat tot 16:00 vandaag in het D.E. Café. Als je het lief vraagt, willen ze het later ook vast nog wel tevoorschijn halen. Als je hier nog mooie filmpjes of foto’s van maakt, stuur je die dan naar ons op?