Proefverlof verandert op Valentijnsdag in het Blind Dates café

blokhuispoort proefverlof

Na het succes van de eerste editie tovert Proefverlof hun café wederom om in een plek waar jij je nieuwe liefje zou kunnen vinden. Op 14 februari kun jij op een blind date. Spannend!

Valentijnsdag is natuurlijk een idiote en volstrekt commerciële dag en dat weet jij ook heus wel, maar waarschijnlijk ben je toch niet geheel ongevoelig voor al die fucking hartvormige spullen in de winkel.

Vrienden pochen over hun date, stelletjes ruziën nu al over het wel of niet nutteloze cadeautjes halen voor elkaar en als jij nu lacht als een boer met kiespijn is het moment daar om je op te geven voor een blind date.

Valentijnsdate bij Proefverlof
Lekker hoor

Ik ben gekke Henkie niet

Ja dahaag, en dan ineens iemand tegenover me hebben waar ik het helemaal niet mee kan vinden. Nee joh, maak je niet druk. Bij Proefverlof in de Blokhuispoort hebben ze een koppelaar ingeschakeld die niet onderdoet voor Cupido. Hebben ze vorig jaar bewezen.

Bovendien moet je hen even een mailtje sturen met daarin je naam, leeftijd, waarom je op date wilt en of je liever met een man of een vrouw eet, want deze avond is natuurlijk voor iedereen. Man/Vrouw, Man/Man, Vrouw/Vrouw. Cupido regelt het wel.

Ook niet onbelangrijk; stuur ook even een fotootje mee. Niet met duizend filters natuurlijk. Dat is gewoon vet valsspelen. Cupido zoekt iemand uit die bij je past en waar je een lekker hapje mee kan eten.

Want één ding is zeker, lekker eten hebben ze wel in Proefverlof. Dus als je date toch vet tegenvalt heb je in ieder geval lekker gegeten. En dat is toch altijd het meest belangrijke.

proefverlof blind date
Als je date kut is kan je altijd de bediening proberen te strikken voor een nieuwe poging

Stuur even een mailtje juh

Niet geschoten is altijd mis. Wie weet schiet Cupido hartstikke raak en loop jij binnenkort op zachte wolkjes. Mail even dan. Opgeven kan tot 4 februari. Op tien februari neemt Cupido contact op met de aanstaande tortelduifjes. Er is in totaal plek voor 9 matches, dus opschieten. Gewoon doen. Want liefde is mooi. Meestal.

Meer weten? Klik hier.