Primeur: Into the Wild en Influenza werken samen

Into the Wild

Een verzoek van Froukje Bouma, of we rond drie uur een bericht willen plaatsen over Into the Wild. Want er is een primeur: Influenza organiseert een tweede podium op het  festival en dat mag op Suksawat.

Into the Wild en Influenza gaan officiëel samenwerken. Dat resulteert in een podium tijdens Into the Wild, waar lokaal talent de ruimte krijgt om te etaleren. De ideale mogelijkheid voor opkomende artiesten uit de regio om te ruiken aan het echte werk en de grote namen van de mainstage te ontmoeten.

Into the Wild wordt kicken

“Dit is echt heel tof,” mailt Froukje over de samenwerking. “We zijn hier echt supertrots op. Onze mainstage is met namen als Gregor Salto, Jaz von D en Manuel Broeman & Géza Weisz al heel vet, nu hebben we ook nog echt een erg goed gevulde tweede podium.”

Into the Wild

Behalve raven, chillen, bier drinken en sociaal doen, kun je volgens Froukje nog veel meer op Into the Wild. “We krijgen een zweefmolen op het terrein. Je kunt een make-over krijgen bij K&K Kappers. Dutch Bean serveert heerlijke koffie. Kelder 65 maakt samen met Las Tapas heerlijke hapjes en we hebben een snoepwinkel, waar twee hele lieftallige dames je voorzien van een heleboel zoetigheid. ”

Waar, wanneer en kaarten winnen

Into the Wild wordt georganiseerd door studentenvereniging Io Vivat in samenwerking met Stenden Hogeschool en GK Producties. Kaarten kosten vijf euro in de voorverkoop en aan de deur 8,50 euro. De voorverkoop loopt via de officiële website.

Het festival wordt dinsdag 26 augustus georganiseerd en vindt op het Kenniscampusplein plaats, tussen de gebouwen van Stenden en NHL. Voor een aantal opleidingen is Into the Wild onderdeel van de introductieweek.

Suksawat mag twee keer twee kaarten weggeven. Joepie! En dat gaan we dus ook doen en wel onder de likers van dit bericht. Donderdag 21 augustus maken we de winnaars bekend.

Influenza

 

Ga het gesprek aan ( comments)