Oldehokje is het beste vogelhuisje ooit

Oldehokje vogelhuisje

Over het algemeen zijn vogelhuisjes weinig interessante blokkendozen met een gat. Het Oldehokje brengt daar verandering en zegent de stad met dit huisje in de vorm van de Oldehove.

De geniale vogelwoning is een ontwerp van Vriemee. Die zitten in de drainage en niemand weet wat dat met vogelhokjes te maken heeft, maar wat maakt het uit?

Het zal wel iets te maken hebben met Culturele Hoofdstad. Ondernemers willen daar natuurlijk op inspringen en met een dakgoot gaat dat wat lastig. Dit is dan een beter idee.

Een vogelhuisje in de vorm van de meest karakteristieke toren van de stad, meer kan een Liwwadder niet wensen. Ja, oké, een Tiny House in de vorm van good old Oldehove, dat zou ook neet zijn.

Ik mot dit hewweHet enige echte oldehokje

Dit moet wel het allerleukste vogelhuisje van Nederland zijn. Of in ieder geval van de stad. Wil jij je achtertuin of balkon nu ook helemaal in 058-stijl hebben, dan kan dat.

Het handgemaakte torentje is gewoon te koop op de website van Vriemee. Voor twee tientjes is de vogel in jouw hokje echt helemaal de baas van de buurt. Voor het beste resultaat hang je ‘m een beetje scheef op.

Hier is de link.