Nudisten sturen dreigbrief vanwege fotodemonstratie

nudisten

Nudisten van de Groene Ster zijn boos. Dat zijn ze wel vaker als organisaties, zoals Welcome To The Village, teveel inbreuk maken op hun naaktloperij. Maar nu zijn de blootkonten zo boos dat ze een dreigbrief sturen.

Restaurant De Grote Wielen torent met haar piramidegebouw hoog uit boven natuurgebied De Groene Ster. De bovenste etage is dan ook een ideale locatie voor een demonstratie over natuurfotografie. Dat vindt Foto MGM ook en daarom was er afgelopen zondag weer een expositie in De Grote Wielen.

Boze nudisten

Maar daar is niet iedereen het mee eens. De gemoederen lopen bij enkele nudisten zo hoog op dat ze een dreigbrief sturen naar de organisatie. “Hoe halen jullie het in je hoofd om komende zondag met enorme kijkers de nudisten te komen begluren,” is de opening van de dreigbrief. Het boze stukje sluit af met: “Jij gaat het nog wel merken viezerik!!!!”

De organisatie van de tentoonstelling is van geen kwaad bewust. “We zitten in de bovenste verdieping van het restaurant en vanuit daar kun je erg ver kijken. Zeker met telelenzen. Het is een prachtig gebied en ik moet er niet aan denken om naar naakte mensen te kijken in plaats van het  het andere natuurschoon,” telefoneert Michael Horsthuis van Foto MGM.

Tentoonstelling zonder streakers

Afgelopen zondag was het zo ver. Voorbereid op tientallen woedende naaktlopers opende De Grote Wielen haar deuren voor de tentoonstelling. “Er is gelukkig niets gebeurd en bezoekers hebben in alle rust kunnen genieten van de foto’s.”

Waarom de nudisten zo kwaad zijn weet Horsthuis niet. “We fotograferen ze niet, we zien ze amper en we hebben respect voor de goede zeden. Ik snap echt niet waarom deze dreigbrief gestuurd is.”

Nudisten

Ga het gesprek aan ( comments)