Neushoorn verstopt kaartjes in Leeuwarden

kaartjes Neushoorn ticketes verstopt

Het Liwwadder poppodium Neushoorn verstopt deze week tickets voor verschillende concerten en festivals die de komende tijd daar te zien zijn.

De komende dagen worden in totaal twintig tickets verstopt in het centrum van Leeuwarden, waarbij elke dag een ander thema en muziekgerne centraal staat. Neushoorn doet de actie vanwege de aanstaande opening van het popcentrum. 

Kaartjes voor ieder wat wils

Er zijn onder meer tickets te vinden van de Surinaamse Kenny B, maar ook van metalhead Taake en een aantal anderen. De zoektocht is inmiddels in volle gang en de eerste tickets zijn inmiddels al gevonden, ergens in het centraal station.

Wil jij nou ook graag een kaartje vinden? Hou dan de facebook en twitter van Neushoorn in de gaten. Ze geven daar elke dag tips waar je een kaartje kan vinden! De meest recente tips op Twitter zijn:

Kaartjes-actie op TwitterHeb jij ook een kaartje gevonden? Plaats dan een foto ervan op de facebook van Neushoorn. De actie gaat nog door tot en met aankomende zaterdag.

Tot die tijd zal Neushoorn tips geven over de locaties via twitter en facebook. Neushoorn hoopt met deze promotionele actie meer mensen te trekken.

Ga het gesprek aan ( comments)