Mysterie opgelost: Promised Land heeft een Secret Stage met techno en deephouse

Het mysterie is opgelost. Het is bekend waarom er techno- en deephouse-dj’s op hun Facebook aangeven op Promised Land te draaien, terwijl ze niet op de timetable staan. Er is namelijk een secret stage. In de bossen.

En om het verhaal nog wat sterker te maken: het is de Suksawat Secret Stage, in samenwerking met Epic247. We wisten dus al waarom artiesten als Man With No Shadow, Malbetrieb, Marc Volt, WLDR en Magnificence dat op Facebook zeiden dat ze op Promissed Land zouden draaien. Ze staan bij ons geboekt.

Secret Stage op Promised Land

De Secret Stage kun je vinden achter twee dixies. Achter de mobiele wc’s zit een waarzegster. Dan weet je dat je goed zit en moet doorlopen. Om te dansen op techno- en deephouse-deuntjes. Maar ook om biertjes te slobberen, op gezette tijden zelfs gratis en voor niets. Maar alleen op gezette tijden, weten wanneer? Dan moet je je ogen openhouden als je op het festvalterrein struint.

Naast onze stage is er natuurlijk veel meer te doen. Er is een keur aan podia met verschillende muziekstijlen. Van hardstyle, via techno naar hiphop en R&B. Jep, er is dus ook urban. Ook is gedacht aan de interne mens. Er is een compleet foodplein met hamburgers, maar ook exotisch voer, fruit en yoghurt. Meer info: klikkerdeklik

Ga het gesprek aan ( comments)