Morgen gratis trampolinespringen bij Streetjump Leeuwarden

streetjump leeuwarden

Roep je crew bijeen en neem morgen vrij van alles dat je doet. Bij trampolinepark Streetjump Leeuwarden wordt namelijk de hele dag geen entree gerekend.

Iedereen stond de afgelopen tijd te springen van plezier. Met tweeduizend vierkante meter zou Streetjump Leeuwarden namelijk heel veel indoor springplezier bieden.

Eerlijk wij konden onszelf ook nauwelijks in bedwang houden. Nou goed, dat ging dus mooi niet door. Om redenen die we niet kennen, waren de poorten tot het springparadijs vaker gesloten dan open.

Met als gevolg dat er regelmatig een auto vol ongeduldigen kindertjes weer rechtsomkeert moest maken. ‘Verdomme Jayden,’ klonk het op menig achterbank, ‘wat een kutkinderfeestje is dit.’

Enorm zuur voor de hertjes en konijntjes onder ons, tuurlijk. Want er zijn er ook zat die al zelf in de auto mogen rijden en toch af en toe eens los willen in zo’n gebied waar een salto nooit leidt tot een gebroken wervel.

Gratis springen bij Streetjump

streetjump leeuwarden

Dat snappen de ondernemers achter Streetjump Leeuwarden ook wel. Dus hebben ze iets bedacht om het goed te maken. Gewoon een dag lang gratis op die trampolines bouncen, ja toch. Of nou goed, twee uur. Maar dan ben je ook wel klaar hoor.

Dus who cares waarom de openingstijden hier de betrouwbaarheid hadden van de wandplaten op de Achmeatoren bij harde wind? Kosteloos je inner pony loslaten op de rubber weilanden van Streetjump Leeuwarden en alles is wat ons betreft vergeten.

Let op, wel even reserveren. Doe maar via de website.