Mini-Trump is een biertje waard bij IepenUp

🇺🇸 DONALD TRUMP LIVE UT BURGUM 🇺🇸

🇺🇸 *** BREAKING NEWS *** 🇺🇸 PRESIDENT TRUMP LIVE VANUIT DE SPORTHAL IN BURGUM 🇺🇸 *** BREAKING NEWS *** 🇺🇸 PLEASE SHARE AND SPREAD THE MESSAGE 🇺🇸 LIKE REALLY 🇺🇸 https://www.facebook.com/events/136065207059869/

Geplaatst door iepenUP op woensdag 10 januari 2018

 

Heb je dit weekend een lichtblauwe mini-Trump gevonden? Breng hem terug naar de IepenUP over Donald Trump en je krijgt een gratis biertje.

IepenUP is de wekelijkse talkshow in de Backstage van Neushoorn en in de nieuwste editie wordt behoorlijk uitgepakt. In ‘Who’s Afraid of Donald Trump’ gaat het een avond lang over de praeses van de US van A.

Het wordt een te gekke avond vol informatie en vertier. Niet in het minst doordat wij dit keer ook een leuke duit in het zakje doen. Rapper Donnie komt een liedje zingen, Heksenhamer gaat iets mafs doen enĀ  onze eigen Willem vertelt over zijn ervaringen met #fakenews.

Trump van lego

trump lego iepenup

Om deze greatest show of the world (really, het is the best, every other programma is not goed) wat luister bij te zetten, zijn we samen met onze vrienden van IepenUP de stad in gegaan om her en der superschattige mini-Trumpjes te verstoppen.

Als je zo’n dingetje vindt, dan heb je eigenlijk gewoon een gratis bier. Hobbel op woensdag vanaf half acht samen met je nieuwe lichtblauwe vrind naar de Backstage, laat de boze kop van ome Donald zien en voor je het weet heb jij zo’n kouwe kletser in je hand.

Ideaal om de avond goed te beginnen, of niet soms? Het is dus op woensdag en je hoeft het niet te geloven, maar de toegang kost je helemaal nada.

Wil je wat meer weten over deze IepenUP Live: Who’s Afraid of Donald Trump? , klikkerdeklik dan hier.

Ga het gesprek aan ( comments)