Mijn Stad Leeuwarden 7 december bij RTL4

Mijn Stad Leeuwarden RTL4

Kennen jullie het RTL4-programma ‘Mijn Stad‘?  Wij in ieder geval niet, tot de makers gisteren ons een mail stuurden. Want zondag 7 december wordt ‘Mijn Stad Leeuwarden’ uitgezonden.

In ‘Mijn Stad Leeuwarden’ trekt presentator Daan Nieber (wie kent hem niet) samen met Marilyn de Beurs en Ad Fahner door de stad. Het programma omschrijft het zelf alsvolgt in het persbericht: “Begeleid door locals Ad Fahner en Marilyn de Beurs proeft,, ruikt en ervaart Daan het beste van deze culturele stad met zijn levendige popcultuur.”

Mijn Stad Leeuwarden heft glas op WttV

Samen met Marylin duikt hij het cultuurleven van 058 in. Ze toosten op Welcome to the Village. En praten over booming Leeuwarden. Met Ad  gaat Daan de grachten op om Leeuwarden vanaf het water te bekijken. Verder kijken beide heren hun ogen uit bij een reuzenskelet in het Natuurmuseum.

Zondag 7 december wordt ‘Mijn Stad Leeuwarden’om 15:20 uur uitgezonden op RTL4, opdat u het weet.

Ga het gesprek aan ( comments)