Werken de Leeuwarders van Magnificence samen met Swedish House Mafia?

27.04.18

A post shared by MAGNIFICENCE (@magnificencenl) on

Het zou zomaar kunnen dat het Leeuwarder DJ duo Magnificence bezig is met een spetterende samenwerking. Als je met een aluminiumhoedje op de stukjes aan elkaar plakt, kun je zelfs denken aan een samenwerking met Swedish House Maffia.

Een paar dagen geleden plaatste Magnificence een vaag stukje video op hun Insta. je ziet er net niks, behalve wat sfeerbeelden met vuur en een datum. 27 – 04. Tot zover niets bijzonders.

Totdat je wat beter naar de beelden kijkt. Die zijn namelijk niet ergens in een tropische uithoek van de wereld geschoten tijdens een optreden van Magnificence, maar tijdens de show van een heel andere act.

Magnificence hartje SHM

En dan ook niet de minste. Het gaat namelijk om niemand minder dan Swedish House Mafia. De beelden komen uit hun comebackshow op het Ultra Music Festival in Miami.

In die set gebruikten ze volgens verschillende blogs twee nummers van Magnificence. Dat is al heel vet. Gefelicitflapstaart. Maar nog geen reden om een of ander schimmig stukje beeld te plaatsen. Dus wij verder puzzelen.

Exact hetzelfde filmpje zagen we vervolgens op de Facebook van Axtone, toch niet het allerminste platenlabel, gerund door de Zweedse DJ Axwell. Jawell, dat is 1/3 van Swedish House Mafia. Het plot wordt dikker.

Het mysterie wordt mysterieuzer

Magnificence en Axtone

Die cameraman komt hier niet uit de buurt

Toen we tenslotte in de mail een foto kregen waarop Robin en Maurice met een tot nu toe onbekende cameraman door Leeuwarden lopen, wisten we genoeg. Daar is iets aan de hand. Kan niet missen.

Even toeren over de instastories en we zien dat Epic247 Agency, het management van Magnificent, een videograaf uit Zweden naar Nederland heeft gevlogen. Het zou deze gozer zijn.

Dus wij bellen met de boys. Je weet, we hebben nummers in onze pokkies. ‘Ja, nee niks,’ krijgen we te horen door de telefoon. Met als klassieke uitsmijter: ‘Daar kunnen we helaas nog geen mededelingen over doen.’

Met andere woorden, Je wacht maar mooi tot vrijdag, dan is er meer bekend. Lekker dan. Die gasten weten prima hoe je de spanning op moet voeren. Heeft tot die tijd iemand anders nog een tip, laat het ons dan weten. Want hoe dan ook, er staat vrijdag iets leuks te gebeuren.

Ga het gesprek aan ( comments)