Magnificence maakt dinsdagavond feest in Stadsoase

Ja, we hebben ze! Magnificence draait dinsdagavond tijdens onze eigen avond in de Stadsoase. Het Leeuwarder duo wordt bijgestaan door graffitibaas Roy Schreuder en vers draaitalent Julian Snijder.

Amerika, India, Griekenland, Leeuwarden. Magnificence toert de afgelopen jaren de hele wereld rond en is druk bezig met de release van hun EP op het hoog aangeschreven Axtone label.

De harde werkers worden ondertussen internationaal gezien als hét aanstormende dance ding. Gelukkig weten ze tijd te maken voor hun hometown. Morgenavond treden ze twee uren lang op in de Stadsoase en het kost je helemaal niks om erbij te zijn.

Een cobra in je oase

Cobra from the upcoming EP by Magnificence

Afgelopen vrijdag bracht Magnificence officieel de harde track ‘Cobra’ uit, volgens WeRaveYouone the hottest, most hyped, and most lethal releases to come from Axwells’ top tier label‘.

Het nummer werd door Swedish House Mafia gebruikt in hun historische comebackshow op het Ultra Music Festival in Miami. Nogal een big deal. Check de video hierboven om te zien hoe episch dat was.

Natuurlijk wordt deze knaller morgenavond ook gedraaid. Sterker nog, de rest van de EP, die de komende weken mondjesmaat wordt gereleased, wordt morgen alvast in je gevoelige oortjes gestouwd.

Julian Snijder en Roy Schreuder

roy schreuder in stadsoase

Us Roy.

Het eerst uur is voor de up and coming Julian Snijder. De D’drive student gaat momenteel erg lekker, tekende onlangs bij Epic247 Management en kun je zien als het protegé van Magnificence. Dus die komt er ook wel.

Sfeervolle aankleding is in handen van Roy Schreuder. Zelfs als die naam je niets zegt, weet je wie het is. Mening muur en elektriciteitskastje in de stad is voorzien van zijn kunsten. Die enorme Mata Hari in de Nieuwesteeg bijvoorbeeld, is van Roy.

Morgenavond spuit hij tijdens de optredens van Julian Snijder en Magnificence live zijn verf om de avond kleurijk aan te kleden.

Alle info over avondje Stadsoase

Duidelijk verhaal lijkt ons. Dit wordt een geweldige avond in de Stadsoase en je wilt erbij zijn. Begint allemaal om 20:00 en kost je helemaal noppes. Let wel even op dat je drankjes betaalt met cash monnies.

Oefen je danspasjes, leg je gehoorbescherming vast klaar en tot morgen, bij Suksawat Presents: Magnificence.

Ga het gesprek aan ( comments)