LOLactie: Stenden vs NHL

foto

LOL! De bovenstaande flyer is gisteren gespot in de frisdrankautomaat op de NHL. Het gaat om een flyer waarop staat: “Wist je dat ze op Stenden zeggen dat de NHL alleen maar hele dikke kakbands heeft?”

Het is een actie van de Music Battle 058, een bandcontest tussen de beide hogescholen. De battle zet in op de heersende rivaliteit tussen de scholen en probeert dat met deze ludieke flyers nog wat op te wekken. Vorig jaar liet de organisatie van de contest als promo al vroeg in de ochtend gitaristen met elkaar een battle voeren, het jaar daarvoor werd er een dikke knokpartij georganiseerd.

De Music Battle 058 heeft in februari en maart voorrondes in Scooters en de Gloppe en op 28 maart een finale in Asteriks. Inschrijven voor bands (er moet tenminste één bandlid student zijn van NHL of Stenden) kan via de site of facebook. De winnaar gaat naar huis met opnames bij Studio Hitfabryk, bandcoaching door Freesonica, een songwritingsessie met Snoet en Smoel, een fotoshoot door popfotograaf Ruben van Vliet, een exclusief interview met 3voor12 en optredens in de regio.

Schermafbeelding 2013-01-03 om 23.20.01