LIEF! Buitenlandse studente zoekt oppashond

hond om op te passen

Leeuwarden heeft een groeiende groep buitenlandse studenten. Die maken de stad mooi. Soms missen ze thuis wel een beetje. De Duitse studente Svea zoekt daarom een hond om uit te laten.

Het aanplakbord van de plaatselijke supermarkt is altijd een gulle gever van mooie oproepjes. Deze van een studente die een hond zoekt, is ook eentje waar je hartje op deze maandag weer lekker warm van wordt.

Wat wil het geval, Svea studeert al twee jaar in Leeuwarden. Dat kan, doen wij ook wel eens. Maar als je in het buitenland studeert, laat je wel je hele huis en haard achter.

Of huis en hond, in het geval van de Duitse studente. Ze leeft al twee jaar zonder haar doggo. Svea mist het beestje zo, dat ze haar toevlucht heeft genomen in het laatste bastion der Nederlandse sociaal leven. De aanplakmuur van de Appie.

Waar ze op hoopt is eenvoudig. Een hond waarmee ze af en toe mag knuffelen. Smelt. Als het even kan, wil ze het beestje ook wel uitlaten, of er iets langer voor zorgen. Als je op vakantie bent of zo. Naaaah, lief!

Laat Svea je hond uitlaten

Dit is win-win, mensen. Want als je zelf de trotse eigenaar van een hond bent, heb je vast helemaal geen zin om dat beest elke dag weer drie keer een half uur uit te laten.

Dan is het aanbod van Svea ideaal. Een soort uitlaatservice. Kosteloos, ook nog.  Jij blij, Svea blij en, ook best belangrijk, hondje blij.

Mag de Duitse jouw hondje door de Prinsentuin loodsen en af en toe verwennen met een knuffel? Dan moet je haar gewoon even mailen. Of gooi een plaatje van je doggo in de comments, altijd leuk.

Ga het gesprek aan ( comments)