De Jeugd van Tegenwoordig komt naar Promised Land Festival

 

FULL LINE UP – INDOOR MAINSTAGE

With HUGE excitement 🤩 we present you the full line up of the Indoor Mainstage. Get your pack together because the 5th Disclosure is ready to push the boundaries even further! Dance💃🏼🕺🏻, jump🕴🏽and sing 🎤 with the top of the list artists of this moment:

De Jeugd van Tegenwoordig #Luek
Kris Kross Amsterdam
Curbi
The Partysquad
Kraantje Pappie (live)
Jebroer (live)
Steff da Campo
Magnificence
Jhorrmountain

This is also your last chance to get an Early Bird ticket with €10 Discount.

🎟 Buy yours now at www.promisedlandfestival.com
📅 @Promised Land Festival 2018

Geplaatst door Promised Land festival op vrijdag 16 februari 2018

 

Vandaag heeft Promised Land Festival de line-up voor de Indoor Mainstage in één keer bekend gemaakt. Met De Jeugd van Tegenwoordig is er meteen een dikke urban klapper geboekt.

De band timmert ondertussen alweer veertien jaar aan de spreekwoordelijke weg en hebben vandaag met ‘Luek’ een splinternieuw album uitgebracht. Prima timing van Promised Land, dus.

Het festival vind ieder jaar plaats op recreatieterrein De Groene Ster en serveert ons elke editie een lekkere mix van house en andere muziekjes met vaak meer BPM dan een op hol geslagen klopboor.

Promised Land gaat breder

magnificence op promised land

Gelukkig brengt Magnificence ons de beats

Is de Jeugd dan niet een beetje uit de richting? Daar lijkt het wel een beetje op. Promised Land programmeert wel vaker buiten de lijntjes van de snoeiharde beats, maar bij nader inspectie is deze hele line up behoorlijk urban.

Want Kraantje Pappie staat er ook, nou ook niet helemaal het toonbeeld van beats zo hard als een voorhamer. Jhorrmountain, ook druipend van het vet, maar die beats zijn wat, 40 BPM? Navraag bij de organisatie leert dat ze het programma inderdaad ietsje breder willen trekken.

Vooral deze mainstage moetdit jaar echt cross-over zijn. Dat verklaart een hoop. Nu weten Willy, Faberyayo en Vjeze weten er altijd ook wel een feest zo dik als een sjenkie van te maken, dus wij vinden het prima.

Daarbij staan er met namen als CurbiJebroer en de eindbazen van Magnificence nog meer dan genoeg om de grond lekker te laten trillen en is dit pas de eerste van in totaal vijf area’s waarvan de line-up bekend is. Alles komt vast goed.

Kom maar op met dat feestje

promised land 2017

Deze editie was lekker hard en goed

Goed, wij vertrouwen de organisatie van dit festival wel. Tot nu toe hebben ze ons immers nog nooit teleurgesteld. Hoe we dat weten? Nou, we proberen er altijd zelf bij te zijn voor een dansje of twee. Vorig jaar hadden we zelfs stiekem onze eigen geheime stage. Superdik was dat.

En wat vind jij van deze urban koerswijziging? Helemaal prima, voor meer zielen nog meer vreugde, of liever niet, hardcore never dies en Promised Land moet juist veel harder?

Check hier hun website om alles nog even na te lezen.

Ga het gesprek aan ( comments)