Inschrijvingen Music Battle 058 geopend

058 music battle

Dus je begint een band en je denkt, dit klinkt wel aardig. Volgende stap, speel jezelf in de kijker. Hoe doe je dat? Voor een goed begin doe je mee aan Music Battle 058.

Het is dé muzikale scholen battle van onze stad, een ideale kans om eens een keertje voor publiek te spelen en je allereerste stapje naar eeuwige roem. Jawel, Music Battle 058 is weer open voor inschrijvingen.

Als je die vijf minuten aan inschrijven achter de rug hebt, sta je op de 29e of 30e van november meteen op het podium van Neushoorn Backstage. In deze voorrondes heb je de mogelijkheid om dat verdiende plekje in de finale te bemachtigen.

Die epische eindstrijd der toekomstige giganten vindt plaats in Podium Asteriks. Een kundige jury kiest dan een winnaar, want dat is hoe jury’s wel vaker rollen.

Dikke prijzenpot

058 music battle

Omdat jouw band vanzelfsprekend een hoeveelheid talent aan de dag legt die niet gehoord is sinds The Jackson Five hun eerste album uitbrachten, own je de Music Battle 058. Dan win je een pakket prijzen dat een glansrijke carrière vrijwel onvermijdelijk maakt.

Je krijgt bandcoaching van The Given Horse, een fotoshoot door Leeuwarden’s finest, een directe plaats in de halve finale van De Kleine Prijs van Fryslan en, donderende klap op de vuurpijl, een interview met Suksawat.

Stel je eens voor wat deze wedstrijd je kan brengen. Nooit meer vakkenvullen, eindelijk het respect van je klasgenoten en over tien jaar een jubileumalbum uitbrengen dat ‘It All Started in 058’ heet.

Regeltjes en meer dingen

We hebben het hier steeds over bands, maar je mag ook lekker als solo-artiest optreden. Sterker, vorig jaar won de tokkelaar Marco Guido de Music Battle. Helemaal in z’n eentje.

Verder is er eigenlijk maar één harde eis en dat is dat jij of een van je bandleden studeert aan de NHL, Stenden of het Van Hall.

Dus, om het even samen te vatten. Jij begint net met je band, studeert aan een van de Leeuwarder hogescholen en hebt wel oren naar een opzienbarende goed gevulde bak prijzen? Klikkerdeklik dan hier en schrijf je meteen in.