I Love Sushi is nu open en kan nog wat hulp gebruiken

I love sushi leeuwarden open

Goed nieuws voor liefhebbers van sushi in Leeuarden. Sinds deze week kun je in rijst gerolde rauwe vis bestellen bij I Love Sushi. Al zijn ze nog niet helemaal 100% los.

I Love Sushi is een franchise voor nou ja, sushi. Door heel Nederland hebben ze een handvol vestigingen en sinds deze week kunnen we in Leeuwarden dus ook genieten van de rauwe vis.

Maar ze kennen nog een paar probleempjes. De belangrijkste daarvan zijn dat de vergunningen nog niet helemaal rond zijn en ze momenteel geen bezorgers hebben.

Die vergunningen, dat komt wel goed. Al duren zulke bureaucratische dingen altijd te lang. ‘Zo’n acht weken, schat ik,’ zegt Rabina die achter de counter staat. ‘Dus we bezorgen nu wel, maar je mag hier nog niet je sushi afhalen.’

Over vergunningen en rijbewijzen

I love sushi bezorger

Prima scooter.

Voor het rap bezorgen van de nigiri en sashimi staan er scootertjes in de zaak. Die doen voorlopig weinig, want I Love Sushi heeft nog geen bezorgers. ‘Dus nu bezorgen we alleen op de fiets,’ legt Rabina uit. ‘Zelf heeft niemand van ons een rijbewijs. Daardoor kunnen we nu ook nog niet al te ver buiten de deur bezorgen.’

Beetje lastig en ook de reden dat een grote opening nog op zich laat wachten. ‘Als de vergunningen rond zijn gaan we wel iets leuks doen,’ belooft Rabina, ‘en wil je in je stukje ook zeggen dat we nog bezorgers zoeken?’

Natuurlijk willen we dat. We zijn niet zo van het gratis reclame maken, maar als we kunnen bijdragen aan een maatschappij waar sushi fatsoenlijk aan de deur wordt gebracht, dan zetten we ons volledig in!

Dus wil jij wel op een scootertje door de stad om sushi rond te brengen? Check dan even de Facebookpage van I Love Sushi Leeuwarden en stuur ze een berichtje. Naast loon, krijg je misschien ook betaald in rauwe vis en dat is heel erg goed voor je.

Ga het gesprek aan ( comments)