Heuj! We hebben vaker en langer seks door coronacrisis

Ieder nadeel heb z’n voordeel, zegt de voetballegende, en dat blijkt maar weer. Uit onderzoek is namelijk gebleken dat we meer en langer seks hebben tijdens de coronacrisis.

EDC retail, leverancier van onder andere EasyToys, heeft onderzocht wat de intelligente lockdown nou écht met ons doet. Het bedrijf heeft 1400 mensen uit ons hele land pittige vragen gesteld over hun seksleven. Conclusie, we hebben meer en langer seks.

Keiharde cijfers

Van de ondervraagde singles geeft meer dan 90% aan dat ze meer masturberen. Voorheen trokken we gemiddeld 3,6 keer per week aan onze leuter, nu is dat 5,5 keer. Een masturbatiepiek, of pik. Maar net hoe je het wilt noemen.

Mocht je een sekspartner hebben, dan heb je ook niets te klagen. Voorheen had men in Friesland namelijk gemiddeld 2,4 keer seks per week, dat aantal is nu gestegen naar drie. Daarbij neemt één op de tien ook nog eens meer tijd voor het intieme onderonsje.

Meer seks, meer beter.

Kim Holland licht voor op NHL Stenden

Het is niet gek dat we vaker en langer seks hebben. “Seks dient voor velen ook een uitlaatklep voor spanning en stress die mensen nu vaker ervaren.” Aldus seksuologe Talitha Rodenhuis.

Als je deze cijfers zo ziet, is het bijna jammer dat de intelligente lockdown tegen zijn einde aanloopt. Aan de andere kant, biedt de mogelijkheid om binnenkort weer het terras op te gaan veel perspectief voor de singles onder ons…