Help Tim Tells meisje in bloemetjesjurk vinden


Het meisje van je dromen zien, maar er niet op af durven te stappen en een jaar later er nog steeds een beetje van balen. Het overkomt Liwwadder en singer songwriter Tim Tells (27) op Welcome to the Village.

Tussen de menigte springt er een meisje tussen uit. Ze maakt een onuitwisbare indruk op Tim. Zo overweldigend dat hij staat vastgenageld. Hij wil wel op haar afstappen, maar hij kan het niet.

Het onbekende zuchtmeisje

Tim dorst niet. Maar het meisje laat hem niet los. “Ze had rode laarsjes aan,” weet hij zich nog tot in detail te herinneren. “Ik weet ook niet hoe het kan dat ik haar zo goed heb onthouden.”

En wat doe je als songwriter met zulke gevoelens? Juist een liedje schrijven en dus klimt de jonge Liwwadder in de pen. Een zoektocht, in de vorm van een ode genaamd Flower Dress, is het gevolg.

Oprechte zoektocht

“Ze de droeg die dag inderdaad een bloemetjesjurk,” vertelt Tim lachend aan de telefoon. “Ze had blond haar en een lichtblauw spijkerjasje aan, is zeker ergens in de twintig en ze is knap.” Meer kan Tim zich niet heugen.

Op de vraag of hij haar echt hoopt te vinden, denkt hij even na. “Het liedje is een reflectie van wie ik ben. Hoe een indruk kan uitgroeien tot iets groots in mijn hoofd.”

Tim Tells: “ik wil haar gewoon ontmoeten”

“Misschien gaan mijn enthousiasme en de romantiek met me op de loop, maar ik hoop haar echt te vinden,” maakt Tim duidelijk. Hij is serieus in zijn zoektocht, maar heeft nog geen idee van wat als hij haar vindt.

De opmerking dat de lat voor de eerste date na Flower Dress erg hoog ligt, zorgt plotseling voor wat twijfel in zijn opgetogen stem. “Poeh, daar heb ik nog niet over nagedacht. Wat drinken is ook zo afgezaagd. Weet je, ik wil haar gewoon ontmoeten.”

Wie kent het meisje en brengt Tim in contact met haar? Volg Tim tijdens zijn zoektocht op Facebook.

Tim Tells

Foto geleend van Showfoto.nl

Ga het gesprek aan ( comments)