Helaas: de frikandellenvlaai is in Leeuwarden uitverkocht, maarrrrrr …

Een frikandelbroodje, maar dan extreem, in de vorm van een vlaai. Dat is de laatste enorme hit van de Aldi. Vandaag is de frikandellenvlaai in de verkoop gegaan en dat leverde een stormloop op. Ook in Leeuwarden.

Volgens de woordvoerder van de Aldi heeft geen enkel filiaal in Leeuwarden de vlaai nog in voorraad. “Het was echt een gekkenhuis. Alle frikandellenvlaaien zijn binnen een paar uur verkocht.” Zuur nieuws voor de Leeuwardse liefhebber. Maar de Duitse grootgrutter heeft ook goed nieuws: “Vanwege het succes krijgen alle filialen in Leeuwarden morgen weer een nieuwe levering met frikandellenvlaaien.

Morgen weer nieuwe frikandellenvlaai

Het hartige hapje zit volgens Aldi vol met stukjes frikandel en currysaus, is omwikkeld in brooddeeg en kost 3,99 euro. Het zijn geen vers gebakken vlaaien: de frikandellenvlaai is terug te vinden in het koelvak en kan tot maximaal drie maanden in de vriezer bewaard worden. Het zou gaan om een eenmalige actie, maar als het succes aanhoudt, wordt de vlaai allicht definitief opgenomen in het assortiment.

En morgen krijgen de Leeuwarder Aldi’s dus sowieso nog een nieuwe levering. Wil je weten waar jij een frikandellenvlaai kunt scoren in 058? Check dan onderstaand mapje van Google.