Hartstikke lekker weer tijdens Bevrijdingfestival

bevrijdingsfestival mooi weer

Het vieren van de vrijheid doen we het liefste onder een flinke lading zon. Zoals het nu lijkt, krijgen we dat op 5 mei ook. Met een beetje mazzel, krijgen we twintig graden op het Bevrijdingsfestival.

Zoals het nu lijkt wordt het zaterdag gewoon een trotse negentien graden. Voor het gemak ronden we dat af naar boven, dat snap je. Qua regen zit het ook goed. Er is een skamele tien procent kans dat er een drupje valt. Die poncho mag je dus thuis laten.

Ideaal weer dus, om door de stad te struinen, een paar stiekem meegenomen biertjes te doen in de Prinsentuin, of je zelfs inhoudelijk te verdiepen in het begrip vrijheid. Want dat kan dit jaar ook.

Zeven stages vol muziek

Bevrijdingsfestival Leeuwarden 2013 Ruben van Vliet Miss Montreal

Je kunt natuurlijk ook gewoon onder het toeziend oog van de vrolijk stralende zon lekker van podium naar podium slenteren. Met zeven stages en Ronnie Flex als afsluiter, moet dat ook wel goed komen. Sjek hier het schema om zelf alvast een plan te maken, dan komen wij later nog wat uitgebreider terug op wat er te doen is.

En hou voor de zekerheid wel het weerbericht in de gaten, want hey, dit blijft Nederland he. We zouden ook zomaar eens een noordwester storm in kunnen rollen.

Ga het gesprek aan ( comments)