Go-Creatie presenteert Celebrating Diversity

Neushoorn 2

De minor Go-Creatie van NHL Hogeschool te Leeuwarden organiseert een leuk, leerzaam, inspirerend evenement om men bewust te maken van de biodiversiteit in Leeuwarden en Friesland. Op het evenement kom je in aanraking met enthousiaste studenten die hun passie uitdragen in projecten waar zij mee bezig zijn.

De kunsten van oude ambachten worden op 30 november getoond en verteld. Fotografie wordt gekoppeld aan je persoonlijkheid en vilt wordt er met de hand gemaakt. Bewonder de prototypen voor akoestiekverbetering en de kracht van 3D-printers dat onder het thema human, nature of future valt. Gjalt Faber, die onder andere verantwoordelijk is voor groenvoorzieningen van de gemeente Leeuwarden, vertelt je hoe ‘groen’ Leeuwarden is en wat jij er aan kan doen om de natuur te helpen herstellen.

Bloemetjes, bijtjes, groene stad en hennep

Ook Floris Ziegman, van het Hennephuis, komt spreken over de vele toepassingen van hennep. Tevens zullen de makers van de documentaire Silence of the Bees aanwezig zijn op het evenement. Als dat nog niet genoeg is, kun je ook leuke workshops bijwonen wat je misschien zelfs nog een leuk souvenir oplevert! Je bent van harte welkom.

Het evenement vindt plaats op 30 november in Neushoorn. Om 13:45 uur gaan de deuren open en rond 17:30 uur zal het evenement helaas op een einde lopen. De deuren blijven gedurende het evenement geopend, dus wees niet bang om iets later te komen als dit je beter uitkomt. De toegang is gratis en er worden lekkere hapjes en drankjes aangeboden.

Check voor meer informatie de Facebookpagina van het event.

Neushoorn Diversity

Ga het gesprek aan ( comments)