Gerco van Beek over bikinilijf en nieuwe Cambuurstadion

Gerco van Beek 2
Onze huiscartoonist Gerco van Beek tekent over een Goddelijk lijf met manboobs. En hij rakelt een oude tekening over het nieuwe Cambuurstadion op. Al een paar jaar oud, maar actueler dan ooit.

De zomer staat voor de deur. De lente is net binnen. Kortom tijd om het lijf weer in strakke gradaties te krijgen. Weg met de vetrandjes, op naar de sportschool en een Goddelijk lijf.

Maandag 10 maart belde Rox een rondje langs sportscholen met de vraag of Liwwadders al zenuwachtig werden door de mooie lentedagen van vorige week. Dat nog niet, was het antwoord.

Wel wisten de heren en dames sportschoolhouders ons wat meer te vertellen over de laatste trends en wat je moet doen om het lichaam van een jonge Adonis te krijgen.

De vooruitspellende blik van Gerco

De cartoon hieronder van Gerco gaat over Cambuur. Gerco heeft het plaatje al een tijd geleden gemaakt, ten tijde van de promotie van Cambuur. Hij zag de bui van een nieuw stadion al hangen en hij krijgt gelijk.

Eind vorige week schaarde de gemeente Leeuwarden zich politiek achter de nieuwe stadionplannen. Zo wordt een oude cartoon van Gerco weer ineens reteactueel.

Gerco van Beek 3 Cambuurstadion

Ga het gesprek aan ( comments)