Geen #HiddenCash, maar wel #HiddenBOOM in 058

Geen Hidden Cash in Leeuwarden zoals in San Francisco en Groningen, maar wel #HiddenBOOM. Ergens in 058 ligt een UE BOOM speaker verstopt en via Twitter worden aanwijzingen gegeven.

Waar de mensen achter Hidden Cash niet naar buiten treden en absoluut niet kenbaar willen maken wie ze zijn, daar doet Hidden BOOM er minder moeilijk over.

#HiddenBOOM

De actie is opgezet door Susanne Clermonts, community manager van Ultimate Ears. Het bedrijf maakt bluetooth speakers van hoogwaardige kwaliteit en in hippe designs, waar volgens Susanne een onwaarschijnlijk groots geluid uitkomt.

#HiddenBOOM

 

In navolging van het #hiddencash-fenomeen op Twitter introduceerde Ultimate Ears op 29 mei 2014 #hiddenBOOM. Op een cryptische manier geven we via onze Twitter- en Facebookkanalen muzikale aanwijzingen waar we de UE BOOM’s t.w.v.€199,- en andere vette prijzen hebben verstopt.

020, 050, 030, 010 en nu 058

Tot dusver hebben we een UE BOOM in Amsterdam, Groningen, Utrecht en Rotterdam verstopt, en vandaag is Leeuwarden aan de beurt!

In elke stad is de UE BOOM binnen twee uur gevonden, mede dankzij het feit dat onze hints geretweet werden door DJ’s van 3FM, Q-music en vele andere artiesten en professionals uit de creatieve sector.

In Leeuwarden is hij nog niet gevonden en daarom: ga zoeken Liwwadders! De eerste hint is de eerste regel van het liedje bovenaan het artikel. Check voor meer informatie het Twitteraccount #hiddenBoom.


Ga het gesprek aan ( comments)