Gaan we het wereldrecord moonen verbreken?

moonen
We zijn op zoek naar billen. Konten, achterwerken, dat soort dingen. Gewoon, heel veel billen. De uitdaging: het wereldrecord moonen verbreken!

Het is lente! En dan krijgen wij een beetje de zomer in de bol. Zon, biertje, muziekje, blote billen, je kent het wel. Euhh… Blote billen? Ja! Lekker moonen joh!

Wacht nog heel even, hou je riem nog maar even vast. Je hebt even om je mentaal voor te bereiden. Dat mag ook wel, want dit weekend wordt het kutweer. Maar ach, een beetje regen houdt jouw blote bruine ster natuurlijk niet tegen.

Werelrecord moonen op Promised Land

Het wereldrecord moonen staat, voor zover er informatie over te vinden is, op dit moment op 5000. Jongens, dat is best veel. Heeft Leeuwarden nou niet net even een mooi festival waar we meer dan 5000 man bij elkaar hebben?

Jazeker! Dit weekend: Promised Land. Suksawat host de Fissakom, en daar gaat het gebeuren. Dus kom voorbereid, scheer je zwarte gat of laat het haar gewoon lekker waaien, neem je bellenblaas mee om te experimenteren: Wereldrecord moonen, let’s do this!

Meer info en aanmelden? Klik hier!

Ga het gesprek aan ( comments)