Fotowedstrijd: lever een plaat voor onze Facebook

Repelsteeltje fotowedstrijd

Op onze Facebook staat een schitterende foto die Leeuwarden aardig uitbeeld. Mooie kleuren, een restaurant en een coffeeshop. Die plaat staat er al bijna een jaar. Tijd voor een nieuwe!

Jaloersmakend goeie fotografen, Liwwadden heeft er een hele hoop van. Die maken op hun beurt zulke mooie foto’s van de stad, dat het hier af en toe wel een sprookje lijkt.

Die hierboven ook. Wát een schitterend tafereeltje door Peter van der Rol. De Gouden Eeuw moest het doen met de kleurrijke huishoudens van Jan Steen, wij hebben Peter.

Nieuwe tijden, nieuwe kansen

stadsbeeld Leeuwarden

Dit was ook een mooie. Van @fromhollanda.

Maar goed. Alles wat mooi is, vergaat. Ook Peter’s plekje bovenaan onze Facebookpagina. Tijd voor een nieuwe plaat. Stuur je foto naar ons toe in de Dump Je Meuk, of plaats ‘m als comment onder dit artikel en wie weet is jouw staaltje fotografie straks een jaar lang het eerste wat we zien.

En je doet het ditmaal niet alleen voor de eer. De fotograaf die ons het vetste stukje Leeuwarden levert, mag zich verheugen op een van onze legendarische droppakketten!

Zeg nou zelf, er is in deze tijd toch weinig wat je meer zou kunnen wensen dan drop. Dus, plaatjesschieters van de stad, waar wacht u op?

Voorwaarts fotowedstrijd

Grijpt uw statief, kies een locatie, wacht geduldig tot het zonlicht op dat ene plekje aan de hemel staat, schroef wat aan de diffusor, meld uzelf nog snel aan als bloeddonor, sjoemel met de ISO, kietel de F-spot en vergeet de Gulden Snede niet.

Klikkerdeklik, maak die gouden afbeelding, win deze spannende fotowedstrijd en verdrink in eindeloze vergezichten aan drop!

Let je wel even op dat je alleen je eigen foto’s plaatst en niet die van een ander?