Mauskovic Dance Band, de festivalmachine van 2018, staat in Asteriks

Mauskovic Dance Band in Asteriks

Er is vanavond niet bijster veel te doen. Wil je toch nog een knoepert van een feestje meepakken, dan moet je in Asteriks zijn, voor The Mauskovic Dance Band.

Van Asteriks kun je zeggen wat je wilt. Sinds de Blokhuispoort aan het verbouwen is geslagen, kun je het podium soms wat lastig vinden bijvoorbeeld.

Ze zitten altijd wat weggestopt, weet je wel. Het zit dus achter in de hoek. Of dat het niet een enorme zaal is, hoor je ook wel eens.  En er is nog maar net een fatsoenlijke plee en het publiek  is soms wel enorm alto.

Kun je allemaal zeggen. Maar ze programmeren er wél spannend. Dat doet tegenwoordig ook niet iedereen meer. Knipoog. Wink-wink. Vanavond staat in Podium Asteriks The Mauskovic Dance Band een beetje cutting edge te zijn.

Los op Mauskovic en Peter

Mauskovic en Pete Blaker

JEUJ!

Volgens krantje NRC ‘de festivalmachine van 2018’, omdat ze iedere zaal ombouwen tot een Colombiaans dansfeest. Ze speelden hiervoor bijvoorbeeld ook al Into the Great Wide Open helemaal kapot.

Dat doen ze met een psychotische mix van allemaal Zuid-Amerikaanse muziekstijlen en Caribische geluidjes. Zoals je oma het zou zeggen, dat wordt swingen geblazen!

De Leeuwarder DJ Pete Blaker, volgens de organisatie van vanavond de beste van heeeel de stad Ljouwert, is ook te zien vanavond. Nou, werd het toch nog gezellig in 058.

Kaartjes aan de deur voor zeveneneenhalve euro, dus dat valt ook nog wel mee. Check het event hierzo.

Ga het gesprek aan ( comments)