Febo-badslippers in filiaal Ruiterskwartier – Snackketen lanceert eigen kledinglijn

 

 

Binnenkort in een webshop bij jou in de buurt…

Geplaatst door FEBO op maandag 31 juli 2017

Een Febo-kledinglijn. Hersenscheet van een stonede puber? Nope, gewoon de realiteit. Bij het filiaal aan het Ruiterskwartier trek je straks misschien badslippers uit de muur.

Het Parool komt een aantal dagen terug met nieuws over een Febo-kledinglijn. De eenmalige oplage, met natuurlijk het kenmerkende rood-wit, is een spinsel van Amsterdams reclamebureau Natwerk. Doen al eerder gekke dingen voor de grootmacht onder de snackketens: een drijvend filiaal en een pop-up store in de P.C. Hooftstraat, bijvoorbeeld.

Ditmaal dus haute-frituur, voor niet in, maar aan je lijf. Hopen dat het een beetje afkleedt. De shirtjes en broekjes doen gek genoeg aan een voetbaltenue denken. Geen toeval, zegt Axel Rueb, medewerker van Natwerk in het Parool:

“Voetballen en snacken zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar we wilden ook iets ontwerpen wat bij de huidige tijdsgeest past. De badslipper met witte sok is echt de trend van de zomer.”

Badslippers uit de muur in Leeuwarden

Over die badslippers gesproken: dat is straks het enige product van de lijn dat je in de Febo kunt kopen. De rest van de kleding koop je via het wereldwijde web.

Een belletje naar Febo Leeuwarden geeft iets meer opheldering. Haute couture in de muur? “Nou, die badslippers komen er. Of ze in de muur komen, weet ik niet. Het zou best kunnen dat je ze online bestelt en bij ons afhaalt. Of dat we ze over de toonbank gaan verkopen.” Wanneer we precies kunnen shinen met de kekke rood-witte badslippers is nog onduidelijk.

Foto: Febo

Laat in de comments weten wie van jouw vrienden of vriendinnen straks 24/7 in een Febo-outfit rondbanjert.

Ga het gesprek aan ( comments)