Eet je helemaal gek aan eenhoornijs bij de Jamin

Unicornijs bij Jamin

IJs is lekker. Eenhoorns zijn cool. Doe je die bij elkaar dan krijg je een optelsom als 1+1=9000. Bij de Jamin aan het Wilhelminaplein kun je eenhoornijs halen en dat is oneindig awesome.

Terwijl op de Oldehove het duister welig tiert in de open begraafplaatsen aldaar, kun je even verderop volledig sunshine & rainbows gaan op het felgekleurde unicorn-ijs van de Jamin.

Eenhoorns, zoals iedereen weet, zijn kleurrijke, enthousiaste beestjes. Het ijs dat ze ervan maken is dan ook een ware psychedelische lust voor het oog.

Alsof er een mooie regenboog is gesmolten, toen weer ingevroren en je de restjes in het bakje voor je hebt liggen, zo ziet het er uit. Of als de kots van een troetelbeer. Instant LSD, dat is het.

Een eenhoorn is eetbaar glitter

Unicorn eetbaar bakje ijs

Bestel je deze gemalen frozen unicorn, dan krijg je een mix tussen marshmallow-, smurfen- en nog wat ander ijs. Daar bovenop strooien de feetjes van Jamin nog wat minimarshmallows en eetbaar glitter en eet smakelijk!

Serieus, meer hyper dan dit kan een ijsje niet worden. Daarbij komt het ook nog eens in een speciaal bakje. Met een portret van een of andere My Little Pony, roze diamanten en een regenboog. He-le-maal te gek.

Ook heel fijn, het kost je maar een euro. Serieus. Een bolletje, een euro. Het schijnt te verkopen als een malle, dus je moet er nog snel bij zijn ook.

Mocht je dit eenhoornijs nou binnenkort eens gaan eten, wil je ons dan even laten weten of het er aan de achterkant ook op precies dezelfde manier weer uit komt?