Doe de Suksawat Bullshit Bingo tijdens Koningsnacht en -dag en win prijzen

Bullshit Bingo Cover Suksawat-01

Voor Koningsnacht- en dag lanceren wij de Bullshit Bingo. Elf uitdagingen die je tijdens het feest voor de koning moet voldoen om hele vette prijzen te winnen.

De uitdagingen zijn niet te ingewikkeld. We willen je niet te lang wegtrekken van het feestgedruis. Want Koningsnacht en – dag draait natuurlijk vooral om hossen en borrelen met vrienden. Niet om de Bullshit Bingo te doen. Hoewel?

De prijzen zijn wel oprecht leuk, vinden wij althans. We hebben twee prijzen, eentje voor degene die het snelste de meeste challenges heeft gedaan. En eentje voor de meest originele ingevulde bingokaart (min vijf uitdagingen voldoen). Daarmee kun je winnen:

Prijs voor de snelste

– Shotproeverij voor jou en vier vrienden bij Bebida’s
– V.I.P. bij Club Red op een avond naar keuze voor vier personen t.w.v. 450 euro

Prijs voor de één na snelste

– Bowling-arrangement voor vier personen

Originaliteitsprijs

– Vier weekendtickets voor Promised Land
Fireman BBQ van BadBoysBrand t.w.v. 219 euro

Wat moet je doen?

Hieronder staan twaalf uitdagingen die je tijdens Koningsnacht en -dag kunt doen. De persoon die het snelste de kaart vol heeft wint de prijs voor de snelste, logisch wel. Degene met de leukste inzendingen wint de originaliteitsprijs.

Inzenden kan via de ‘Dump je Meuk-button’ op de website. Dat kan tot 29 april, maandag 30 april maken we de winnaars bekend. Veel succes! En oh ja: op de dagen zelf liggen er her en der flyers van de bingo in Stad.

Bullshit Bingo Suksawat

Ga het gesprek aan ( comments)