Dit weekend in Leeuwarden – Feestjes!

agenda

De nieuwe uitgaansagenda is online geknald! Er is weer zat te doen in ’t stadje. Stampen, film kijken, dansen of pubquizzen: zeg het maar. 

Je kunt natuurlijk zelf even checken wat er dit weekend op de planning staat, maar graag richten we de spotlight op een viertal evenementen. Dat is ook Suksawat.

Gelazer – Bebida’s

Bebida’s: de bar waar je vaker bent geweest dan je is bijgebleven. Zoveel shots, het lijkt wel oorlog. Aankomende vrijdag, zoals iedere laatste vrijdag van de maand, is het tijd voor gelazer. Gaat dan extra gek aan het Ruiterskwartier. Urban, reggaeton, salsa, moombahton. Eigenlijk alle ingrediënten voor een ultieme bilschud-cocktail.

Wanneer: vrijdag 28 juli 20:00 – 05:00
Prijs: €0,-

Malbetrieb – 21Leeuwarden

De club trekt vooral echte liefhebbers. Mensen die op zoek zijn naar muzikale, elektronische hoogstandjes, niet de flauwe mainstream top-40 brinta. Aankomende zaterdag trekt Malbetrieb even een zak verse dance open. Een avond lang melodieuze en energieke kost van Groningse bodem om de benen van je reet te dansen. Amen.

Wanneer: zaterdag 29 juli 23:00 – 05:00
Prijs: €5,-

Prinsentuinconcert

Podium Asteriks is chill. De Prinsentuin fantastisch. Combineer de twee en je hebt een prima zondagmiddag. Vlaming Chantal Acda komt helemaal vanuit het diepe zuiden afgereisd om in onze Leeuwarder garden of eden te zingen. Komt ook nog een heel relaxed voorprogramma van Esther de Jong. Met je gat in het gras naar gouden strotjes luisteren. t’Kon minder.

Wanneer: zondag 30 juli 14:00 – 17:00
Prijs: €0,-

Casino Royale – Club Red

Feeling Lucky? Dan moet je in Club Red zijn. Kun je namelijk gokken. 1 augustus schakelen ze bij de beruchte club over naar nieuwe muntjes en dit weekend kun je die ouwe gewoon allemaal op zwart zetten. Of rood, wat jij wilt. Roulette, Black Jack: het kan allemaal. Dus trek je nette smoking aan – à la Daniel Craig – of je Bondgirl avondjurk, en ga ervoor. Is ook gewoon toffe muziek de hele avond.

Wanneer: vrijdag 28 en zaterdag 29 juli vanaf 00:00
Prijs: €5,-

Ga het gesprek aan ( comments)